Davidsfonds Huise - Ouwegem - Zingem

Bart Begine
Kruishoutemsesteenweg 90
9750 Kruisem

Davidsfonds Huise-Ouwegem-Zingem is een sociaal-culturele vereniging die al meer dan 25 jaar actief is. Onze doelstelling is cultuur naar mensen brengen en mensen naar cultuur brengen. We werken aan cultuurbevordering en actieve cultuurbeleving met de focus op geschiedenis, kunst, taal, lezen en algemene educatieve belevingen.

Wij organiseren voor muzikale optredens, lezingen, wandelingen, dagtrips, fietstochten en grotere culturele uitstappen voor iedereen. Wij staan dus voor cultuur in zijn meest veelzijdige betekenis en vormgeving. We zijn van mening dat iedere burger moet kunnen participeren aan en genieten van die dingen die het dagelijkse leven meer kleur en warmte geven.

We letten bij het organiseren van het gros van onze activiteiten op toegankelijkheid voor mensen met een beperking. Bv. Toegang zaal , extra plaatsen voor rolstoelgebruikers enz. . We melden steeds in onze aankondigingen of er moeilijkheden zijn voor personen met een beperking.  

Als zelfstandige vereniging met momenteel 130 leden-gezinnen maken wij deel uit van Davidsfonds vzw, die haar zetel heeft in Leuven.

Bestuur

Voorzitter

Bart Begine - bartbegine[at]yahoo.com

Secretaris

Carine Pruvoost  - carinepruvoost[at]hotmail.com

Penningmeester

Boudewyn De Nys - boudewijn.denys[at]eurobeton.be

Lidmaatschap

40 euro