Eilabal 2019

EilaBal: kl-EI-n, maar fijn!

16 augustus 2019

Speelpleinwerking Eilaba en Gemeente Kruisem organiseren op 16 augustus voor de vierde keer EilaBal, het gezelligste kinderfestival van de Vlaamse Ardennen.
In 2016 werd voor het eerst Eilabal op poten gezet. De opener lokte meteen 365 kinderen naar ons terrein achter De Mastbloem. Die opkomst was een toffe verrassing en meteen werd de tweede editie op de kalender gezet. De derde editie brak alle records met ruim 400 kids! Editie vier: hier komen we!

Reis door tijd en ruimte

Het thema voor Eilabal is 'Tijd en Ruimte'. Maak je klaar voor een waanzinnige reis door vele dimensies!
Geen sprookjes zoals vorig jaar, maar een gekke tocht die begint bij een teletijdmachine. Eens voorbij de machine kom je terecht in het Eilabaltijdperk, waar je een raket kan bouwen, een wetenschapsshow kan volgen en wie weet schuilt er wel ergens een buitenaards mannetje achter een hoek op het terrein van de Mastbloem!

Feesten en dansen!

Vorig jaar verwelkomden we voor het eerst de Kinderdisco Show. Het knotsgekke koppel zorgde bij de eerste minuten al voor hilariteit bij de kids door ze helemaal nat te spuiten met waterpistolen. Nadien gingen ze door met een pak dansnummers en leuke opdrachten. Zij maken met veel plezier hun terugkeer naar Eilabal , want de Kinderdisco Show is waar ons festival om draait!
Clown Rocky is een gevestigde waarde die zich boven het grote aanbod laat uitsteken. Clown Rocky is niet zomaar al meer dan 45 jaar bezig. Hij is zoals een 'Grand Cru' in de Franse wijn: hij wordt beter met de jaren! Ook een dansshow komt langs om de kids te leren hoe ze de beentjes het best losgooien.

Brugdag

15 augustus is O.L.V. Hemelvaart én een donderdag, waardoor ons festival voor velen op een brugdag valt. Maak gebruik van je vrije dag om samen met de kids een prachtige dag door te brengen op Eilabal! De deuren openen om 10.00 u. en sluiten om 18.00 u. Een gratis vieruurtje en veel eet- en drankstandjes zorgen ervoor dat niemand met honger naar huis gaat!

Praktisch

Tickets in voorverkoop via www.i-school.be/login.
Je kan je ook op de dag zelf aanmelden aan de kassa met je kinderen.
Tickets: 6 euro

Algemene info

Afdeling Vrije Tijd - Tel. 09 333 71 29
www.eilabal.be 
vrijetijd@kruisem.be

Vrijwilliger op EilaBal

Interesse om je bij onze crew te voegen? Er zijn verschillende taken die je bij de opbouw of de dag zelf op jou kan nemen. Toon ons je talent op donderdag 15 of vrijdag 16 augustus of kom mee springen op ons bounce-event!

Wil je als vrijwilliger meehelpen? Schrijf je in via dit online formulier

Eilabal