Infoavond duurzaam energieverbruik en groepsactie stookolietanksanering

  • 3 juli 2019

Enkel wie goed geïnformeerd is, kan de juiste energiekeuze maken. Daarom nodigt de gemeente, SOLVA, Fluvius en gas.be je uit voor een korte infosessie over energie-efficiënt en duurzaam verwarmen gekoppeld aan de groepsactie stookolietanksanering.

Wat jouw budget, verbruik of woonsituatie ook is, overschakelen naar gas levert je heel wat financiële en ecologische voordelen op. Wist je bijvoorbeeld dat je met gas tot 40% minder verbruikt? Bovendien heb je recht op een aantal extra premies. Daarnaast is gas ook de ideale aanvulling op hernieuwbare energiebronnen die voorlopig nog niet volledig beantwoorden aan onze energievraag. En dankzij biogas, dat zelf steeds groener wordt, kan je binnenkort zelfs volledig koolstofvrij verwarmen. Gas is dus absoluut een slimme en betrouwbare keuze voor jouw portemonnee én jouw ecologische voetafdruk, ook in de toekomst.

Wat doe je met je oude stookolietank? 

SOLVA organiseert een collectieve sanering van buiten gebruik gestelde stookolietanks. Het saneren van een tank is sowieso goedkoper dan bodemsanering. Door de sanering op grote schaal te organiseren, geniet je bovendien van extra voordeel.

De infosessie in onze regio vindt plaats op 24 oktober 2019 om 19.00 u. in CC De Woeker in Oudenaarde, De Woeker 3 (en niet op 26 september 2019 zoals vermeld in XM info juli augustus 2019 - p. 25). 

Meer info op https://www.benoverenmetgas.be/

Duurzaam energieverbruik