Kruisem, hotspot tijdens de VOKA Open Bedrijvendag 2019

  • 13 mei 2019

Zet zondag 6 oktober 2019 alvast in je agenda. Dan zetten honderden bedrijven opnieuw hun deuren open tijdens de VOKA Open Bedrijvendag. Ook de gemeente Kruisem stelt die dag een aantal van haar gebouwen open, waaronder de nieuwe administratieve site in Huise en de sporthal. Meer nog, de gemeente fungeert als één van de hotspots van Oost-Vlaanderen. Hiermee wil ze als nieuwe gemeente de Kruisemse bedrijven in de kijker zetten voor het grote publiek. We hopen dat zowel grote als kleine bedrijven zullen deelnemen, wat het aanbod voor de bezoeker nog interessanter maakt. 

Tijdens dit event zal het nieuwe administratief centrum, het vroegere gemeentecomplex in Huise,  voor het eerst te bezichtigen zijn. We willen de Kruisemnaren zo ook kennis laten maken met de vernieuwde gemeentelijke dienstverlening.

Kruisem is een ondernemende gemeente; met zowat 300 hectare bedrijventerrein en opmerkelijk veel actieve bedrijven en ondernemers. Die willen we in de kijker plaatsen. We willen dus niet alleen onze nieuwe fusiegemeente beter bekend maken, maar ook en vooral de Kruisemse bedrijven promoten, ook als werkgevers in de strijd om talent op onze arbeidsmarkt. Tegelijk willen we van de gelegenheid gebruik maken om ook het aanbod van onze lokale horeca te promoten. Open Bedrijvendag 2019 kan zo voor heel veel mensen een dagje Kruisem worden.

Deelnemen

De eerste inschrijvingen van bedrijven lopen binnen. Wil je als ondernemer ook jouw deuren open gooien tijdens de VOKA Open Bedrijvendag en uitpakken met wat jij en je team elke dag opnieuw voor mekaar krijgen? 

Meer info en inschrijven kan via: 

Ook op de site https://www.openbedrijvendag.be/ kan je alle info over dit event terugvinden.