Maak kennis met het vaccinatiecentrum De Qubus in Oudenaarde

  • 19 maart 2021

De inwoners van Kruisem worden voor hun vaccinatie tegen Covid 19 uitgenodigd naar het vaccinatiecentrum in Oudenaarde. Wil je dit centrum als eens verkennen? Dit kan via onderstaand filmpje. 

De vaccinatiecentra in de Vlaamse Ardennen lanceren ludieke filmpjes om bezoekers wegwijs te maken doorheen het hele vaccinatieproces. “In de filmpjes neemt bekend lokaal volk je op sleeptouw: Mout Uyttersprot, Willy Naessens en Donaat Deriemaeker figureren in de filmpjes”, zegt Geert Naudts, coördinator van de vaccinatiecampagne in de Vlaamse Ardennen.

In slechts enkele minuten wordt de kijker meegenomen doorheen het hele vaccinatieproces. Bij elke stap wordt er een korte uitleg gegeven. “Zo willen we iedereen tonen wat ze mogen verwachten in het centrum en wat ze kunnen doen zodat alles vlot verloopt. Om ervoor te zorgen dat het een luchtig filmpje blijft, hebben de filmpjes een ludieke insteek met acteur Mout Uyttersprot en met Willy Naessens en Donaat Deriemaeker als figuranten. Iedereen die betrokken was bij het maken van de promofilmpjes komt uit de streek, zowel voor als achter de camera”, zegt Geert Naudts.