Online platform voor bedrijfsvastgoed gestart in Kruisem

  • 13 augustus 2019

Als gemeente proberen wij onze ondernemers op verschillende domeinen te ondersteunen, ook in hun zoektocht naar een nieuwe passende bedrijfslocatie. Daarom biedt de gemeente op haar website het online platform bizLocator aan. 

Wat is bizLocator?                    

BizLocator is een tool ontwikkeld door ORIS nv en CIB Vlaanderen met steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen. Dit platform brengt aanbieders van bedrijfsvastgoed en ondernemers, die op zoek zijn naar een geschikte bedrijfslocatie, met elkaar in contact. 

BizLocator is gratis beschikbaar voor starters, ondernemers en investeerders die op zoek zijn naar een passende ruimte voor hun activiteit. Je vindt er een overzicht van zowel leegstaande winkelpanden en horecazaken, als kantoren, industriële loodsen en bedrijfsgronden. Maar ook kleine kantoren of magazijnen die ter beschikking worden gesteld aan startende en kleine ondernemingen in een businesscenter, worden in bizLocator opgenomen. 

Ga dus zeker eens kijken op bizLocator om je bedrijfsvastgoed in Kruisem te vinden!

Je kan het aanbod 24 uur op 24, 7 dagen op 7 gratis consulteren. Wil je de detailinformatie over een bepaald zoekertje en contact opnemen met de vastgoedmakelaar in kwestie, dan wordt er gevraagd om te registreren. Ook deze registratie is volledig gratis.