Ontdek www.kruisem.be

  • 30 december 2018

Dit is de website van Kruisem. Het is een gebruiksvriendelijke site die jou als inwoner centraal stelt en niet de diensten. Met een frisse lay-out, een doordachte structuur en een heldere taal helpen we jou de informatie te vinden die je zoekt.

Via de hoofdmenu’s ‘Dienstverlening, ‘Vrije tijd’ en ‘Onze gemeente’ kan je eenvoudig navigeren doorheen de site. Wil je nog sneller je doel bereiken, dan is de zoekfunctie de oplossing. Ook de prominent aanwezige knoppen ‘Openingsuren’, ‘Online dienstverlening’ ‘Afspraak maken’ en ‘Meldpunt’ leiden je snel naar je doel.

Via het E-loket op de website kan je tal van zaken ook vanuit je zetel thuis regelen. Je kan op een veilige en rechtsgeldige manier aktes of attesten opvragen bij de dienst Burgerzaken. Ook een uittreksel uit het strafregister of een vergunning voor ingebruikname openbaar domein kan je online aanvragen. Dit kan door met een kaartlezer en eID software in te loggen of door je rijksregisternummer in te voeren.

Op zoek naar een specifieke vereniging? Na een paar muisklikken biedt de online verenigingengids je heel snel de vereniging die jij zoekt. We willen op die manier de talrijke verenigingen in onze gemeente toegankelijker en meer bereikbaar maken.

Je zal merken dat de website nog in opbouw is. Alle informatie is dus nog niet beschikbaar. Je zal hier en daar nog doorverwezen worden naar de voormalige websites van Zingem en Kruishoutem. Zij blijven tijdelijk nog online.

Wij doen ons best om de website zo snel mogelijk aan te vullen en up-to-date te houden.

Vind je iets niet terug op de website of heb je opmerkingen, geef dit gerust door aan de communicatiedienst op het nr. 09 333 71 84 of per e-mail communicatie@kruisem.be. Wij houden graag rekening met je opmerkingen.