Paasactie 'Maak een 80-plusser blij!'

  • 24 januari 2019

Als vervolg op de geslaagde acties van de voorbije jaren in Kruishoutem, organiseert het OCMW van Kruisem in samenwerking met het gemeentebestuur en een aantal verenigingen ook in 2019 een bezoekactie aan alle 80-plussers van Kruisem. 

Deze actie vindt plaats op zaterdagvoormiddag 6 april 2019 en bestaat erin om alle inwoners ouder dan 80 jaar thuis een bezoek te brengen met een ‘blijvend paasgeschenk’, met name aandacht en vriendschap. 

De paasactie is ontstaan via een oproep van de Koning Boudewijnstichting om de strijd aan te gaan tegen vereenzaming van ouderen. Het OCMW diende daarop een project in ‘Zet een netwerk op voor 80-plussers’, waarvan de paasactie het meest opvallende onderdeel is.

OCMW Kruisem zoekt vrijwilligers

Ben je op zaterdagvoormiddag 6 april 2019 vrij? Wens je een bijdrage te leveren in de zorg voor anderen, de 80-plussers van onze gemeente?  Reageer dan op deze oproep.

Wij hopen onze oude vertrouwde vrijwilligers terug te zien maar het zou leuk zijn mochten er ook nieuwe gezichten zich geroepen voelen om hun schouders te zetten onder dit project. Hoe groter de groep vrijwilligers, hoe waardevoller het initiatief wordt.

Aarzel niet en neem contact op met: