Vacature vrijetijdsmedewerker - sport- en jeugdpromotor

  • 9 mei 2019

De gemeente Kruisem is op zoek naar een vrijetijdsmedewerker - sport - en jeugdpromotor. Het gaat om een contractuele functie van onbepaalde duur (niveau C). 

Functieomschrijving:

Als vrijetijdsmedewerker werk je actief mee aan de voorbereiding, uitwerking, opvolging en het beheer van taken die toegewezen zijn aan de diensten van de afdeling vrije tijd. Meer bepaald organiseer en begeleid je sportlessen en -kampen, sta je mee in voor de praktische organisatie van de gemeentelijke speelpleinwerking en voor mogelijke andere projecten, evenementen, activiteiten of bijeenkomsten. Daarnaast volg je ook administratieve taken op.

Profiel:

Je hebt een diploma hoger secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld (ASO/TSO). Je volgde bij voorkeur Lichamelijke opvoeding en sport, Sportwetenschappen of Topsport. Je bent in het bezit van bij voorkeur een rijbewijs B. Je bent klantvriendelijk en behulpzaam. Je hebt ervaring in het begeleiden van groepen kinderen, tieners en/of jongeren. Je bent bereid tot weekend- en avondwerk. 

Aanbod:

Een boeiende, voltijdse job in contractueel dienstverband (C1-C3), meeneembare anciënniteit, interessante verlofregeling, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, gratis openbaar vervoer voor woon-werkverkeer, fietsvergoeding en mogelijkheden tot vorming en bijscholing. 

Interesse?

Info en inschrijvingsformulieren vind je in de informatiebrochures op www.assolutions.be/jobs of kan je opvragen bij Ilse Norman (09 389 69 96).

Solliciteren

Solliciteren kan tot uiterlijk 27 mei 2019. Dit kan zowel online via www.assolutions.be/jobs als per post aan de hand van het inschrijvingsformulier,t.a.v. Ilse Norman, A&S Solutions, Kokerstraat 2A, 9750 Kruisem (datum poststempel of e-sollicitatie telt). Bij meer dan 25 kandidaturen zal er een preselectieproef plaatsvinden die zal doorgaan op vrijdag 7 juni 2019 om 18.00 u.