Jouw activiteit in de UiT-agenda?

Wat is de UiTdatabank?

De UiTdatabank is een centrale verzamelplaats van informatie over het brede vrijetijdsaanbod in Vlaanderen en Brussel. Een concert, voorstelling, tentoonstelling of film? Een sportevenement, wandeling, kaartavond of kermis? Cursussen, workshops of evenementen? Het krijgt allemaal zijn plaats in de UiTdatabank.

Iedereen die een activiteit organiseert die toegankelijk is voor een publiek kan en mag activiteiten invoeren in de UiTdatabank. Activiteiten voor eigen leden of privéfeesten horen hier dus niet thuis en zullen in principe verwijderd worden door de moderator. 

Waarom de UiTdatabank gebruiken?

Activiteiten zonder commercieel doeleind die opgenomen zijn in de UiTdatabank en die plaatsvinden in Kruisem worden door ons doorgegeven om opgenomen te worden in de kalender van XM info. Opgepast, de activiteit dient tijdig online te staan!

Activeiten in de UiTdatabank verschijnen automatisch op zowel UiT in Vlaanderen als UiT in Kruisem.

Indien je in de UiTdatabank bij jouw activiteit een afbeelding oplaadt, dan wordt deze mogelijks door ons geselecteerd om te verschijnen op de homepagina van www.kruisem.be.

Invoeren in de UiT-databank

Meer info over wat je wel en niet mag invoeren in de UiTdatabank, hoe je dat doet en wanneer de activiteit online verschijnt, vind je op de website van Publiq.

Hulp nodig?

Wie problemen ondervindt bij het invoeren van een activiteit, kan terecht bij:

  • de helpdesk van Publiq. Je krijgt er uitgebreide hulp bij het invoeren van een activiteit en indien dit alsnog niet voldoende is, kan je hen een vraag stellen
  • de gemeentelijke moderator. Wij staan klaar om jou te helpen bij het invoeren van een activiteit. Weet echter dat wij bij specifieke problemen moeten doorverwijzen naar de beheerder, zijnde Publiq. Gelieve dus eerst te controleren of hun uitgebreide helpdesk een antwoord biedt.