Nieuws

  • 20 mei 2020
Mondmasker think pink

Mondmaskers worden bedeeld vanaf 27 mei

De gemeente bestelde voor alle inwoners een mondmasker bij Think Pink. De bedeling ervan zou normaalgezien deze week gebeuren. Gezien deze mondmaskers door omstandigheden niet werden geleverd op de afgesproken datum, kon de distributie van de mondmaskers niet doorgaan.
  • 15 mei 2020

Omleiding door de werken in het centrum van Kruishoutem

Na een evaluatie van de wegomlegging in het centrum van Kruishoutem werden volgende aanpassingen doorgevoerd:
  • 12 mei 2020

Kruisemnaren krijgen korting in zwembaden in de buurt

Op de gemeenteraad van 11 mei werd een nieuw subsidiereglement goedgekeurd. Je kan voortaan korting krijgen in de zwembaden in de buurt. 
Vissterfte Schelde
  • 24 april 2020

Vissterfte in de Schelde

Door een dijkbreuk in een Franse suikerraffinaderij nabij Cambrai kwam er vervuild water terecht in de Schelde. Deze verontreiniging onttrekt massaal zuurstof aan het water waardoor het zuurstofgehalte in het water naar nul zakt, met zware gevolgen voor het waterleven.
blijven fietsen allemaal
  • 14 mei 2020

Campagne: Blijven fietsen allemaal (14 mei - 20 juni)

Ook in Kruisem wordt er sinds de lockdown veel meer gefietst. Ronduit fantastisch! Samen met de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) willen we jou aanmoedigen om ook te blijven fietsen voor je dagelijkse verplaatsingen of als je binnenkort opnieuw naar school of naar het werk mag.
Logo gemeenteschool De Weide Wereld
  • 8 mei 2020

Gemeenteschool De Weide Wereld zoekt een extra kinderbegeleid(st)er

Gemeenteschool 'De Weide Wereld' is op zoek naar een extra kinderbegeleider voor de voor- en naschoolse kinderopvang en de vakanties.  Heb je een hart voor kinderen? Zin in een nieuwe uitdaging? Vind via onderstaande link meer info over deze vacature: 
  • 22 april 2020

Een mondmasker voor iedere inwoner

Gemeente Kruisem Ook in Kruisem krijgt iedere inwoner -  zowel volwassenen als kinderen - een gratis wasbaar, dus herbruikbaar mondmasker.  
  • 14 mei 2020

Markten in Kruisem kunnen hervatten

De Nationale Veiligheidsraad heeft op 13 mei 2020 beslist dat de openbare markten opnieuw hun activiteiten mogen hervatten met in achtneming van een aantal maatregelen. In Kruisem zullen de markten terug van start gaan op:
  • 27 april 2020

Beperkte corona-vertraging bij werken centrum Kruishoutem

De werken in het centrum van Kruishoutem zijn terug hervat. De algemene aannemer heeft door de coronacrisis twee weken stil gelegen. Op een veilige en licht aangepaste manier is de algemene aannemer terug aan de slag.
  • 10 april 2020

Je belastingaangifte invullen? De FOD Financiën maakt het jou gemakkelijk!

Jouw aangifte via Tax-on-Web (MYMINFIN): Simpel en snel!