Nieuws

  • 2 april 2020
Della Faillestraat Huise

Della Faillestraat in Huise wordt grondig heraangelegd

De gemeenteraad van 30 maart 2020 heeft eenparig het bestek goedgekeurd voor het uitvoeren van wegenis- en rioleringswerken in de della Faillestraat in Huise. Deze rustige woonstraat in het mooie en landelijke Huise verbindt de Kolpaart met de Lange Aststraat.
  • 1 april 2020

Recyclageparken gaan terug open

De recyclageparken mogen weer opengaan vanaf dinsdag 7 april 2020 op voorwaarde dat dit op een gecontroleerde manier kan, volgens strikte veiligheidsmaatregelen. Hieronder een overzicht. De recyclageparken in Kruisem gaan terug open vanaf woensdag 8 april 2020.
  • 23 maart 2020

De gemeente zoekt enthousiaste jobstudenten

Het gemeentebestuur wil tijdens de zomervakantie beroep doen op jobstudenten om bepaalde diensten te ondersteunen. Misschien vind jij wel de vakantiejob die jou interesseert? Of ken je iemand die op zoek is naar een leuke vakantiejob? 
honden
  • 2 maart 2020

Ruim hondenpoep op!

Hondenpoep op het voetpad of in het gras zorgt voor ergernissen. Het politiereglement is duidelijk: elke begeleider van een hond is verplicht om de hondenpoep van zijn hond onmiddellijk op te ruimen.
noodopvang paasvakantie
  • 27 maart 2020

Noodopvang tijdens de paasvakantie

Alle Kruisemse basisscholen zullen ook tijdens de paasvakantie klaar staan om de noodopvang er te laten doorgaan.
Kruisem helpt
  • 17 maart 2020

Kruisem lanceert #KruisemHelpt

De gemeente lanceert de actie #KruisemHelpt. Hiermee wil ze de hand reiken naar de inwoners die in deze coronacrisis hulp nodig hebben (boodschappen, ophalen medicijnen ...) en de krachten bundelen van de inwoners die hulp willen bieden. 
dokter
  • 27 februari 2020

Huisartsenwachtpost Oudenaarde

Vanaf 28 februari 2020 gaat de wachtdienst tijdens het weekend en feestdagen door in de nieuwe huisartsenwachtpost van Oudenaarde. Die wachtpost is in hetzelfde gebouw als de Spoedafdeling van het Algemeen Ziekenhuis Oudenaarde.
Vacature
  • 23 maart 2020

Vacature administratief medewerker dienst Financiën

Kom jij ons team versterken of ken je iemand die op zoek is naar een job? De gemeente zoekt voor de dienst Financiën een administratief medewerker (niveau C) (M/V) - contractueel bepaalde duur.  Bekijk de vacature
  • 12 maart 2020

UPDATE Coronavirus: VERLENGING VAN DE MAATREGELEN

De Nationale Veiligheidsraad nam op 12 en 17 maart 2020 strenge maatregelen tegen het coronavirus. Deze maatregelen werden tijdens de Nationale Veiligheidsraad op 27 maart 2020 verlengd tot en met 19 april 2020. Ze kunnen daarna nog twee weken verlengd worden en dit tot met 3 mei 2020.
Vlaanderen Feest
  • 21 februari 2020

Met jouw straat, buurt of vereniging meedoen aan 'Vlaanderen Feest!'?

Ter gelegenheid van het jaarlijkse Feest van de Vlaamse Gemeenschap plant Vlaanderen Feest! ook in 2020 weer een zo breed mogelijke 11-daagse activiteitenwaaier.