Nieuws

  • 27 februari 2020
dokter

Huisartsenwachtpost Oudenaarde

Vanaf 28 februari 2020 gaat de wachtdienst tijdens het weekend en feestdagen door in de nieuwe huisartsenwachtpost van Oudenaarde. Die wachtpost is in hetzelfde gebouw als de Spoedafdeling van het Algemeen Ziekenhuis Oudenaarde.
Kruisem renoveert
  • 24 februari 2020

Kruisem renoveert ... we begeleiden je nu gratis!

‘Kruisem renoveert’ is een project van de gemeente Kruisem, het steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen van de Provincie Oost-Vlaanderen en Fluvius. Het project loopt gedurende 3 jaar.
Omleiding werken Kerkstraat Markt
  • 20 februari 2020

Werken in de Kerkstraat en Markt van start

Vanaf maandag 24 februari 2020 starten ook de werken in de Kerkstraat (opbraak van de voetpaden). Op maandag 2 maart begint aannemer Vindevogel daar met diverse aanpassingswerken aan de nutsleidingen.
Vlaanderen Feest
  • 21 februari 2020

Met jouw straat, buurt of vereniging meedoen aan 'Vlaanderen Feest!'?

Ter gelegenheid van het jaarlijkse Feest van de Vlaamse Gemeenschap plant Vlaanderen Feest! ook in 2020 weer een zo breed mogelijke 11-daagse activiteitenwaaier. 
Burgerbudget
  • 14 februari 2020

Kruisem stelt budget ter beschikking voor klimaatacties

Kruisem heeft een ambitieus klimaatplan en de ambitie om 40% CO2 te verminderen tegen 2030. Naast tal van acties die de gemeente al zelf onderneemt, willen we ook meer met jou samenwerken.
Buitenspeeldagstraat
  • 21 februari 2020

Win een ... Buitenspeeldag-straat!

In het kader van Buitenspeeldag 2020 organiseert de afdeling Vrije Tijd opnieuw een wedstrijd.  De winnaar wint een unieke speelstraat - de BuitenSPEELdagSTRAAT - op woensdagnamiddag 22 april 2020 in ... jawel, zijn of haar straat! 
woontest voetbalveld
  • 3 februari 2020

Doe de woontest

Hoe we leven en wonen verandert razendsnel. Maken we in de toekomst plaats voor meer groen? Hoe pakken we parkeerproblemen aan? Wordt het contact met onze buren beter? Kan iedereen straks te voet naar de supermarkt? Wat er allemaal anders wordt, is niet altijd even duidelijk.