Nieuws

  • 8 april 2021
logo cultuurregio Leie Schelde

Cultuurregio Leie Schelde lanceert nieuw logo en projectsubsidies

De Cultuurregio Leie Schelde wil cultuur- en erfgoedmakers verbinden, ondersteunen en in de schijnwerpers plaatsen. We stellen een nieuwe look & feel voor om deze hernieuwde werking te weerspiegelen. Tevens lanceren we projectsubsidies voor cultuur- en erfgoedmakers in de regio.
banner groeihelden
  • 1 april 2021

Ga jij mee op zoek naar onze #Groeihelden?

De gemeente heeft in samenwerking met LogoGezond+ een #Groeiheldentocht uitgestippeld.
minder mobielen centrale
  • 29 maart 2021

Minder Mobielen Centrale zoekt chauffeurs!

Mensen die geen vervoer hebben en ook geen beroep kunnen doen op andere vervoersmiddelen (openbaar vervoer, vrienden, familie …) om in het vaccinatiecentrum te geraken, kunnen via de infolijn (055 300 200) vervoer aanvragen van de Minder Mobielen Centrale. 
  • 19 maart 2021

Maak kennis met het vaccinatiecentrum De Qubus in Oudenaarde

De inwoners van Kruisem worden voor hun vaccinatie tegen Covid 19 uitgenodigd naar het vaccinatiecentrum in Oudenaarde. Wil je dit centrum als eens verkennen? Dit kan via onderstaand filmpje. 
inspraak
  • 1 april 2021

De gemeente is geïnteresseerd in jouw mening

Het is de ambitie van de gemeente om jou als burger meer te betrekken bij het beleid. Participatie leidt tot gedragen beleidskeuzes, efficiëntere acties en een transparanter beleidsproces.  
logo imog
  • 29 maart 2021

IMOG zoekt nieuw talent!

De Intergemeentelijke Maatschappij voor Openbare Gezondheid in Zuid-West-Vlaanderen (IMOG) zorgt voor de geïntegreerde afvalverwerking van 11 gemeenten: Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kruisem, Kuurne, Spiere-Helkijn, Waregem, Wielsbeke en Zwevegem; goed voor ruim 230.000 inwoner
de nieuwe blauwe zak
  • 18 maart 2021

Vanaf 1 april mogen alle plastic verpakkingen samen in de PMD-zak

Dankzij nieuwe technologische evoluties kunnen we steeds meer verpakkingen recycleren. Ook sorteerinstallaties worden moderner. Daarom kunnen vanaf 1 april 2021 alle plastic verpakkingen in één blauwe zak.
cover vaccinatiefolder
  • 29 maart 2021

Vaccinatiefolder Vaccineren? Va-cci-neigens da!

Deze week valt de vaccinatiefolder van de Eerstelijnszone Vlaamse Ardennen in jouw brievenbus. 
  • 24 maart 2021

Vacature logistiek medewerker / cafetaria-uitbater

Het gemeentebestuur van Kruisem is op zoek naar een technische beambte (M/V/X) voor het onderhoud, de schoonmaak en het openhouden van de sporthal Huise. Het gaat om een deeltijdse functie (30,24 uur/week). 
  • 17 maart 2021

Vanaf 19 april grote onderhoudswerken op de E17

Het Agentschap Wegen en Verkeer, de beheerder van de Vlaamse gewestwegen, autosnelwegen en fietspaden, zullen binnenkort grote onderhoudswerken uitvoeren op de E17 in de rijrichting Gent op grondgebied Waregem ter hoogte van de grens met Kruisem.