Nieuws

  • 24 februari 2021
e-box

Activeer jouw e-box en ontvang de uitnodiging voor je vaccinatie digitaal!

De e-box is een digitale brievenbus waarin je in een veilige omgeving al jouw officiële documenten van diverse overheidsdiensten kan ontvangen
  • 23 februari 2021

Provinciale covidveiligheidsmaatregelen tijdens wielerwedstrijden

Beleef de koers thuis! Onze gemeente ontvangt tijdens het Belgisch wielervoorjaar de koers op haar grondgebied. Door de coronapandemie zullen wielerwedstrijden ook dit jaar anders georganiseerd en beleefd worden.
  • 19 februari 2021

Zoek jij een vakantiejob?

Het gemeente- en OCMW-bestuur willen tijdens de zomervakantie beroep doen op jobstudenten om bepaalde diensten te ondersteunen. Misschien vind jij hier wel de vakantiejob die jou interesseert?  >> ONTDEK DE VACATURES
logo erfgoed vlaamse ardennen
  • 19 februari 2021

Erfgoed Vlaamse Ardennen zoekt medewerkers

De projectvereniging VARIANT is een intergemeentelijk samenwerkingsverband rond cultuur en erfgoed in de Vlaamse Ardennen. Binnen de projectvereniging zijn er momenteel een deelwerking rond cultureel erfgoed en een deelwerking rond onroerend erfgoed actief.
vaccinatiecentrum Oudenaarde 2
  • 23 februari 2021

Eerste prik voor zorgverleners in vaccinatiecentrum in Oudenaarde en Ronse

In de vaccinatiecentra in Oudenaarde en Ronse krijgen vandaag 200 zorgverleners een eerste vaccinatie tegen het coronavirus met het AstraZeneca vaccin. Zaterdag kunnen er 300 zorgverleners terecht voor de langverwachte prik.
  • 19 februari 2021

Vacature technisch beambte - schoonmaker/schoonmaakster

De gemeente wil haar schoonmaakploeg versterken. Zij zoekt hiervoor een technisch beambte - schoonmaker/schoonmaakster (E1-E3). Dit gaat over een deeltijdse (19u/38u) functie in contractueel dienstverband.   
nieuwe pv installatie dak De Mastbloem
  • 19 februari 2021

Infosessies over participatie in zonnedaken op De Mastbloem en POC De Kepper

In haar klimaatactieplan stelt de gemeente Kruisem de heel uitdagende doelstelling voorop om de CO2-uitstoot tegen 2030 met minstens 40 % te verlagen. Het is de bedoeling dat dit ambitieuze plan mee gedragen wordt door elke Kruisemnaar.
Verkeersveilige dag Oost-Vlaanderen
  • 23 februari 2021

Verkeersveilige dag Oost-Vlaanderen op 26 februari 2021

Op vrijdag 26 februari 2021 vindt voor de 25ste keer de Verkeersveilige Dag in Oost-Vlaanderen plaats.
  • 19 februari 2021

Openbaar onderzoek Schietsjampettermolen

Op 22 december 2020 ondertekende de Vlaamse minister van Onroerend Erfgoed het besluit tot voorlopige wijziging van het besluit van de secretaris-generaal van 14 april 1944 tot de bescherming als monument van de houten windmolen in Zuienkerke (Houtave), gekend als de Westmolen, heropgebouwd in Kr
  • 18 februari 2021

Herstellingswerken aan de Anzegemsesteenweg vanaf 22 februari

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) start op maandag 22 februari 2021 met herstellingswerken op de Anzegemsesteenweg (N494) in Kruisem. De aannemer herstelt er op verschillende plaatsen het wegdek van de steenweg. Voor de veiligheid zal het verkeer in de beide richtingen worden omgeleid.